Maine Coon Cattery Sherman's Friends

 

 

 

inmemory 


Ondanks de 9 levens van katten, hebben ze niet het eeuwige leven. Op deze pagina staan de katten waar we helaas afscheid van hebben moeten nemen.

pootje  pootje  pootje  pootje

 

sherman Sherman was de eerste kat in ons huis. Hij was een "gewone" huiskat en was een enorme lieverd. In vergelijking met onze Maine Coons was het echt een ukkie met z'n twee kilo.

Toen we Bailey en Malibu in huis haalden, werden ze al snel dikke vriendjes. Vooral Malibu kon het enorm goed met Sherman vinden.

Op een gegeven moment werd Sherman ziek. Zijn nieren waren enorm slecht. Na alles geprobeerd te hebben, bleek helaas dat zijn nieren al te slecht waren en hebben we het moeilijke besluit moeten nemen om hem te laten inslapen.
Malibu was, net als wij, helemal kapot hiervan.

Toen we later besloten om te gaan fokken met Maine Coons leek het ons mooi om Sherman te eren en onze cattery naar hem te vernoemen: een bijzondere naam om deze bijzondere kat nooit te vergeten.

Winnie
Op 30 mei 2017 kregen wij het droevige nieuws dat een van de kittens uit ons eerste nest, Winnie of Sherman's Friends, plotseling is komen te overlijden.
Winnie was geboren op 18 oktober 2015 en was dus nog maar 1,5 jaar.

Winnie bleek een scheur in haar middenrif te hebben waardoor het in haar lijfje niet goed ging.

Haar overlijden kwam enorm plotseling en Winnie wordt enorm gemist. Ook door haar broer Chester, waar ze mee samen woonde in een heel goed nieuw huis.

 

 

 

 

 

Maine Coon Cattery Sherman's Friends